Klubben er Corona-lukket, foreløbig indtil 10. maj, og Himmerlandsturneringen er desværre aflyst. Hvis der efter 10. maj bliver givet grønt lys for at samles igen, vil vi forsøge at få færdigafviklet Aars Hurtigforår 2020, og vi mangler også at få spillet om lynmesterskabet og få afholdt generalforsamling. Medlemmerne skal nok blive orienteret, når vi ved mere.

Søndag d. 10. maj: Desværre blev der ikke plads til genåbning af skakklubberne i denne omgang. Vi holder derfor fortsat lukket, foreløbig indtil d. 8. juni. Hvorvidt det derefter bliver muligt at holde åbent et par gange før sommerferien, vides ikke, men medlemmerne vil blive orienteret, når vi ved mere!

Søndag d. 7. juni: Der bliver desværre ikke flere klubaftener før sommerpausen. Lempelsen af forsamlingsrestriktionerne og afstandskravene er ellers OK, men vi har ikke adgang til spillelokalerne før i august. Det er et spørgsmål om ekstra rengøring, og den kan Erhvervsskolerne ikke få indarbejdet lige nu. Vi mangler at færdiggøre Aars Hurtigforår, lynturneringen kræver også en spilleaften, og herudover skal vi have afholdt generalforsamling og have uddelt præmier fra vinterens turneringer. Altsammen er lige nu "skudt til hjørne", men måske kan alle disse arrangementer placeres ved den nye sæsons begyndelse - eventuelt på bekostning af Kom-i-form-turneringen. Bestyrelsen arbejder videre med mulighederne, og medlemmerne vil naturligvis modtage "startinformation" til den tid.

Klubbens 100 års jubilæum vil også i forsinket udgave blive markeret i løbet af efteråret. Program følger!

De bedste ønsker om en rigtig god og Corona-fri sommer til jer alle!